top of page

ARCHIV

Staňte se patrony CEVRO ARENY!

Nadělte si dárek před Vánoci a staňte se patrony CEVRO ARENY. Pomůžete nám portál dál rozvíjet a získáte něco navíc. Buďte s námi, my jsme s vámi!



Jak to funguje?

Zaregistrujete se na službě Patreon a zvolíte si výši pravidelné měsíční částky a podle toho budete získávat pravidelné odměny. Stačí kliknout zde.


Proč podpořit CEVRO ARENU?

Jsme startup, využíváme zázemí a intelektuální bohatství vysoké školy CEVRO Institut, ale na provoz si musíme vydělat sami. Pokud vám projekt CEVRO ARENY přijde smyslupný, budeme rádi za podporu. Zároveň za ni získáte něco navíc, co hned tak jinde nenajdete.

"CEVRO ARENA chce být oknem do srdce vysoké školy CEVRO Institut a jejího intelektuálního bohatství. Můžete s některými autory nesouhlasit, považovat jejich názory za sporné, ale rozhodně je nemůžete ignorovat. Jsou to hlasy těch, kteří tvořili a tvoří novodobou českou politiku a výraznou měrou ovlivňují veřejné dění. Proto má CEVRO ARENA motto: “Názory, které mají váhu“.

CEVRO ARENA je unikátním projektem i proto, že jde o svého druhu ojedinělé “univerzitní noviny“. Vedle autorské tvorby bude na jednom místě nabízet vše zajímavé, co se na půdě vysoké školy CEVRO Institut odehrává: mezinárodní konference, semináře a projevy zahraničních hostů a expertů. Stejně tak se na tvorbě CEVRO ARENY budou podílet postgraduální studenti vysoké školy CEVRO Institut, kteří už často sami patří mezi špičky ve svých oborech.


Děkujeme, potřebujeme Vás.


Jiří Š. Cieslar, šéfredaktor

Tomáš Pluhařík, CTO






144 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Commentaires


NEJČTENĚJŠÍ

HLAVNÍ PARTNER

1.png

PARTNEŘI

CZ_DEFENCE_ctverec_claim_krivky.jpg
Screenshot 2021-05-27 at 9.58.59.png
bottom of page