top of page

ARCHIV

Začíná 4. ročník Festivalu izraelského filmu KOLNOA 2020 - poprvé online!

4. ročník Festivalu izraelského filmu KOLNOA 2020 poprvé online ve dnech 10. -13. prosince 2020 na platformě DAFilms.cz.



Festival izraelského filmu KOLNOA, který od roku 2017 představuje jak filmové novinky, tak i starší kultovní snímky z oblasti hrané a dokumentární tvorby, je obdobně jako i jiné kulturní akce přesunut kvůli pandemii koronaviru z původního říjnového termínu na prosinec.


Prostřednictvím online prostoru DAFilms budou mít diváci možnost ve dnech od 10. do 13. prosince vychutnat si z domova několik vybraných filmů z původního letošního programu. Online ochutnávka zahrnuje dva dokumentární a jeden hraný snímek, který symbolicky sestává pouze z online dialogů – což zajímavým způsobem vykresluje dnešní situaci v mezilidských vztazích.


„Ačkoli nás velmi mrzí, že letošní ročník festivalu neumožní osobní návštěvu Kina Pilotů ani setkání, přednášky a diskuze přímo u filmového plátna, jsme moc rádi, že formou online festivalu můžeme tímto oslovit i zájemce o tématiku izraelské filmové tvorby na celém území naší republiky. Věříme, že během příštího, již pátého ročníku budeme moci využít zkušeností získaných za současné nelehké situace a nabídnout divákům nový formát festivalu, který bude kombinací klasického festivalu s plnou skladbou vybraných filmů i doprovodného programu v prostorách vybraných kin společně s online doplňkovým programem.“ říká ředitel festivalu Roman Lesný


Filmy se tradičně promítají v původním znění s anglickými i českými titulky.


Promítat se budou filmy:


Video pozvánka od velvyslance Státu Izrael Daniela Merona


Více informací najedete na webovýdch stránkách festivalu: www.kolnoa.cz

nebo na FB stránkách festivalu https://www.facebook.com/kolnoacz

136 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

NEJČTENĚJŠÍ

HLAVNÍ PARTNER

1.png

PARTNEŘI

CI_Postgradualy_1200x627_09_17-1[2].gif
CZ_DEFENCE_ctverec_claim_krivky.jpg
Screenshot 2021-05-27 at 9.58.59.png
bottom of page